Us presentem una nova gamma de productes que ens ha arribat recentment, que ens encanta i de la qual estem rebent molt bones crítiques dels clients que ja els han provat. Es tracta de la PASTA FARCIDA ECOLÒGICA de la Fundació Onyar – La Selva.

A la Fundació, elaboren i envasen la pasta i els diferents farcits a les seves instal·lacions seguint receptes originals i utilitzant productes ecològics, elaborats per ells o per productors de la zona. Tota la pasta es pasteuritza per assegurar-ne la conservació fins a un mes i mig. La base de les seves pastes és sempre la mateixa: sèmola de blat dur, ou deshidratat i aigua.

Al Gerd, podeu trobar combinacions tan originals com els Raviolis farcits de Xiitake i Carbassó, o els d’Espinacs, Poma i Pansa o bé les Crestes d’Escalivada i Formatge de Cabra o les de Bacallà Salvatge d’Islàndia.

Recordeu que la pasta és un aliment energètic i fàcil de digerir.  Acostumeu-vos a menjar-ne per dinar, no per sopar, i a variar-ne el tipus!

Us recomanem que proveu les pastes farcides de la Fundació perquè estem segurs que  us sorprendran les bones combinacions de les seves receptes, gaudireu dels seus deliciosos sabors i estareu col·laborant en la consecució dels seus projectes i activitats.


 

La Fundació Onyar – La Selva

La Fundació Onyar-La Selva és una entitat privada sense ànim de lucre, creada l’any 2004 com a resultat de la fusió de l’ISL (Asociació per a la Integració Sociolaboral, 1992) i RAFT3, Riudellots, S.L. La seva finalitat és la integració social i laboral de les persones amb discapacitat o risc d’exclusió social  i la millora de la seva autonomia i qualitat de vida.

Vols col·laborar amb la Fundació?

Sí, vull col·laborar!

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR

Pin It on Pinterest

Share This