Us presentem una marca que combina a la perfecció, en els seus productes, sabors extraordinàriament bons amb propietats molts nutritives. Avui us volem presentar els productes de la casa alemanya Schnitzer.Pa_Schnitzer2

Schnitzer no utilitza farines refinades, sinó que ho fa amb les anomenades farines “protèïques” (pa_Schnitzer1integrals), que són més nutritives i milloren força el resultat final dels productes. Com en la majoria de pans alemanys, que es fan servir masses mare amb farines integrals, Schnitzer utilitza farines protèïques (d’arròs integral, cigró, quinoa, mill…), la qual cosa fa que s’obtinguin pans frescos, d’alt valor nutricional, especialment, en minerals, àcid fòlic i vitamines del grup B.

Tot i que és recomenable no abusar de pans integrals (ja que els seus elevats nivells de fibra són alts i un excés en el seu consum pot arribar a irritar-nos una mica l’intestí), els productes de Schnitzer són una molt bona opció per menjar productes ecològics, sense gluten que a més són BIO. A més, al Gerd podeu trobar gran part de la seva extensa gamma de productes, entre els quals en destaquem les diferents varietats de pans (rústic, xapata, baguet, de blat amb pipes de carbassa, tipus focaccia, panets variats), la pasta o els muffins de xocolata… boníssims!

 

  dzg               produccio_eco_cert

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR

Pin It on Pinterest

Share This