Al Gerd tenim una àmplia secció exclusiva de productes SENSE GLUTEN. Aquí podràs trobar productes específics sense gluten, de tota mena i de les millors marques tan nacionals com internacionals.

Refermant i ampliant cada dia la nostra aposta i compromís amb les persones celíaques o que pateixen sensibilitat o intolerància al gluten, posem a la disposició dels nostres clients una extensa varietat de productes de gran qualitat. El nostre Image-1objectiu és oferir un ventall ampli i assortit de productes sense gluten a preus baixos, que aconseguim gràcies a l’experiència que tenim en el sector i a la bona relació que mantenim amb els nostres partners des de fa més de 20 anys; això ens permet portar als nostres clients les millors marques, als millors preus!

 

Entre altres, al Gerd podreu trobar marques de referència com SantiveriNutrifreeSchär, Airos, Celipan, Proceli, Dialcos, BiAglut, Naturgreen, Aserceli, Orgran, Sanavi, Forn Ricardera, Sol Natural, Anko, Oleander, Eat Natural, Piaceri Mediterranei, Sinblat, Nature&Cie, Roo’Bar, LePaindesFleurs, Fruit Fusion, Sarkio, Ampurdanesa, Aneto, DSG, Singlu, Noglut, Alatria, Els Canalons, Natur-Improver, Adpan, La Venezziane o Mallorca Bio. I en cas que estigueu cercant quelcom que no tinguem en estoc, només cal que ens ho indiqueu i intentarem aconseguir-vos-lo en pocs dies.

DIA DEL CELÍAC

Al Gerd organitzem un esdeveniment mensual dedicat als productes sense gluten: cada primer divendres de mes és el DIA DEL CELÍAC en què podeu beneficiar-vos d’un 5% de Descompte en tots els productes de la secció Sense Gluten de la nostra botiga. A més, si esteu atents i ens seguiu a través de les notres xarxes socials i la web, podreu participar en concursos o beneficiar-vos de promocions i descomptes exclusius.


+ info

EL GLUTEN

El gluten és una proteïna amorfa que es troba a la llavor de molts cereals (blat, ordi, sègol, espelta, triticale i possiblement civada) combinada amb midó. Representa un 80% de les proteïnes del blat i està composada de gliadina i glutenina. El gluten és el responsable de l’elasticitat de la massa de farina, i confereix la consistència elàstica i esponjosa dels pans i de masses fornejades.

El gluten ese pot obtenir a partir de la farina de blat i altres cereals, rentant el midó. El product resultant tindrà una textura enganxifosa i fibrosa semblant a la del xiclet. Per aquest motiu és apreciat en alimentació, pel seu poder espesant.

L’ENFERMETAT CELÍACA

L’enfermetat celíaca (EC) és una intolerància permanent al gluten del blat, ordi, sègol i provablement civada que es presenta en individus genèticament predisposats, caracteritzada per una reacció inflamatòria, de base inmune, en la mucosa del intestí prim que dificulta l’absorció de macro i micronutrients.

Aliments que contenen Gluten

Pa, farina de blat, ordi, sègol, pastes, pastissos i pastissos, galetes, pa de pessic i productes de rebosteria. Pasta alimentària: fideus, macarrons, tallarines… Figues seques. Begudes destil·lades o fermentades a partir de cereals: cervesa, aigua d’ordi. Productes manufacturats en què entri en la seva composició qualsevol de les farines ja esmentades i en qualsevol de les seves formes: midons, fècules, sèmoles, proteïnes.

Aliments que poden contenir Gluten:

Embotits, patés, formatges fosos, d’untar de sabors, especials per a pizzes, conserves de carn, mandonguilles, hamburgueses. Conserves de peix amb salsa, amb tomàquet fregit. Salses, condiments i colorants alimentaris. Succedanis de cafè, xocolata i cacau i altres begudes de màquina. Fruits secs torrats o fregits amb farina i sal. Caramels i llaminadures, alguns tipus de gelats,
i succedanis de xocolata.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR

Pin It on Pinterest

Share This