Us presentem una nova gamma de productes que ens ha arribat recentment, que ens encanta i de la qual estem rebent molt bones crítiques dels clients que ja els han provat. Es tracta de la PASTA FARCIDA ECOLÒGICA de la Fundació Onyar – La Selva.
A la Fundació, elaboren i envasen la pasta i els diferents farcits a les seves instal·lacions seguint receptes originals i utilitzant productes ecològics, elaborats per ells o per productors de la zona. Tota la pasta es pasteuritza per assegurar-ne la conservació fins a un mes i mig. La base de les seves pastes és sempre la mateixa: sèmola de blat dur, ou deshidratat i aigua.
Al Gerd, podeu trobar combinacions tan originals com els Raviolis farcits de Xiitake i Carbassó, o els d’Espinacs, Poma i Pansa o bé les Crestes d’Escalivada i Formatge de Cabra o les de Bacallà Salvatge d’Islàndia.
Recordeu que la pasta és un aliment energètic i fàcil de digerir. Acostumeu-vos a menjar-ne per dinar, no per sopar, i a variar-ne el tipus!
Us recomanem que proveu les pastes farcides de la Fundació perquè estem segurs que us sorprendran les bones combinacions de les seves receptes, gaudireu dels seus deliciosos sabors i estareu col·laborant en la consecució dels seus projectes i activitats.
La Fundació Onyar – La Selva
La Fundació Onyar-La Selva és una entitat privada sense ànim de lucre, creada l’any 2004 com a resultat de la fusió de l’ISL (Asociació per a la Integració Sociolaboral, 1992) i RAFT3, Riudellots, S.L. La seva finalitat és la integració social i laboral de les persones amb discapacitat o risc d’exclusió social i la millora de la seva autonomia i qualitat de vida.