Ara que ja s’acosta l’hora de dinar, us volem presentar dos nous productes 100% vegans i que faran les delícies de tota mena de públics.
Es tracta de, per una banda, les CROQUETES DE BOLETUS de la casa Cocinavar. Unes croquetes de bolets artesanes elaborades a base de boletus edulis i xampinyons. Els bolets són aliments molt valuosos des del punt de vista nutricional pel seu alt contingut en proteïnes, sals minerals i vitamines. Són una elecció ideal per a disfrutar com a aperitiu, com a complement o com a plat de qualsevol àpat que, a més, pel seu sabor suau, agrada molt tant a petits com a grans.
I, per altra banda, us presentem un producte que ha arribat fa ben poquet a la nostra botiga però que ja compta amb més d’un fan, ja que, certament, és boníssim; ens referim a les DELÍCIES VEGETALS de Vegesan. Aquest és un producte a base de proteïna de soja, nyam i alga marina; és (com el seu nom indica) deliciós i és molt fàcil de preparar: Un cop descongelat, es pot preparar “a la gavardina” o en qualsevol salsa que vulgueu. També es pot adobar amb all, llimona i un xic de julivert, i sofregir-ho una miqueta.
Tots els productes VEGESAN poseeixen l’etiqueta nacional certi-VEG de la Unión Vegetariana de España que garantitza que tots els seus productes són vegans o vegetarians, junt amb el segell de NON-GMO, que indica que els productes NO contenen Organismes Genèticament Modificats.