Bloc
YogiTea: tès BIO que estimulen la vitalitat i l’alegria de viure
Estem especialment contents perquè demà, 25 de novembre, el Mercat Vell de Sant Cugat reobre les seves portes, transformat en un espai per a gourmets on comprar, menjar, beure, descobrir i compartir experiències gastronòmiques. I per a nosaltres, aquest esdeveniment...
Delícies 100% Veganes
Ara que ja s'acosta l'hora de dinar, us volem presentar dos nous productes 100% vegans i que faran les delícies de tota mena de públics. Es tracta de, per una banda, les CROQUETES DE BOLETUS de la casa Cocinavar. Unes croquetes de bolets artesanes elaborades a base de...
Pasta farcida de la Fundació Onyar – La Selva: Ecològica, de Qualitat i de Proximitat
Us presentem una nova gamma de productes que ens ha arribat recentment, que ens encanta i de la qual estem rebent molt bones crítiques dels clients que ja els han provat. Es tracta de la PASTA FARCIDA ECOLÒGICA de la Fundació Onyar - La Selva. A la Fundació, elaboren...
Schnitzer: la combinació sense gluten i sabrosa perfecta!
Us presentem una marca que combina a la perfecció, en els seus productes, sabors extraordinàriament bons amb propietats molts nutritives. Avui us volem presentar els productes de la casa alemanya Schnitzer. Schnitzer no utilitza farines refinades, sinó que ho fa amb...
L’autèntica Mongeta del Ganxet (DOP)
La Mongeta del Ganxet cultivada dins la zona geogràfica de la DOP té unes característiques organolèptiques úniques. El seu gust suau, la gran cremositat i la poca percepció de la pell, li confereixen uns qualitats úniques. Digne de ser reconeguda, per alguns...
Aliats per millorar les defenses i preparar el sistema immunitari
Bon dia! Avui us volem parlar sobre alguns aliats per combatre el fred de l'hivern. Poc a poc, les temperatures comencen a baixar; tot i que als migdies encara podem gaudir dels raigs de sol escalfadors, els matins i els vespres són especialment freds. Aquest contrast...
Gelsomino Indiano: Ja tenim la Nova Col·lecció de l’Erbolario
Una planta forta i tenaç, amb pètals blancs, carnosos i seductors: potser és per això que, en el llenguatge de les flors, el gessamí és un símbol de la unió i s'utilitza sovint en els casaments, com un ram o per decorar el cabell de la núvia, a...
Els nous Complements Alimenticis Naturals per a l’Equilibri i el Benestar
Nutergia és un laboratori de complements nutricionals especialitzat en la investigació i el desenvolupament de complements nutricionals d'alta qualitat; a més, és reconegut i recolzat pel cos mèdic i es diferencia pel seu novedós concepte de treball: la...
Llets vegetals fetes amb arròs de qualitat superior i de gust excepcional
Bon dia! Avui us presentem les llets vegetals de la marca italiana Riso Scotti, societat matriu d'un grup d'empreses italianes d'alta tecnologia, especialitzades en el cultiu, investigació, fabricació, transformació i envasat d'arròs i aliments derivats, com llet,...
Dia del Celíac
Bon dia! Avui, com cada primer divendres de mes, és el DIA DEL CELÍAC al Gerd. Durant tot el dia, podreu beneficiar-vos d'un 5% de DESCOMPTE en tots els productes de la secció SENSE GLUTEN. No us perdeu totes les novetats que ens arriben periòdicament dels nostres...