Us presentem una marca que combina a la perfecció, en els seus productes, sabors extraordinàriament bons amb propietats molts nutritives. Avui us volem presentar els productes de la casa alemanya Schnitzer.
Schnitzer no utilitza farines refinades, sinó que ho fa amb les anomenades farines “protèïques” (integrals), que són més nutritives i milloren força el resultat final dels productes. Com en la majoria de pans alemanys, que es fan servir masses mare amb farines integrals, Schnitzer utilitza farines protèïques (d’arròs integral, cigró, quinoa, mill…), la qual cosa fa que s’obtinguin pans frescos, d’alt valor nutricional, especialment, en minerals, àcid fòlic i vitamines del grup B.
Tot i que és recomenable no abusar de pans integrals (ja que els seus elevats nivells de fibra són alts i un excés en el seu consum pot arribar a irritar-nos una mica l’intestí), els productes de Schnitzer són una molt bona opció per menjar productes ecològics, sense gluten que a més són BIO. A més, al Gerd podeu trobar gran part de la seva extensa gamma de productes, entre els quals en destaquem les diferents varietats de pans (rústic, xapata, baguet, de blat amb pipes de carbassa, tipus focaccia, panets variats), la pasta o els muffins de xocolata… boníssims!