Sembla que la calor ja arribat per quedar-se, almenys, durant uns quants mesos. És per això que al Gerd ens hem volgut posar les piles aviat i avui us presentem una nova gamma de productes que segur que si el proveu, us convencereu perquè us acompanyi durant tot l’estiu.
Es tracta dels gelats i sorbets de la casa BioTrap. Gelats fets a base de llet fresca de civada i sorbets fets a base d’aigua de manantials de Màlaga. En ambdós casos, tots ells són:
- ECOLÒGICS
- ARTESANS
- VEGANS
- HALAL
- RAW
- SENSE GLUTEN
- SENSE OU
- SENSE LACTOSA
- SENSE SOJA
- SENSE GREIXOS
- SENSE NATES
- però amb TOT EL SABOR!
Biotrap fent ús de la seva política medi-ambiental i de respecte pel seu personal no usa freezer continus ni mantecadores industrials.
Els gelats i sorbets de Biotrap són artesanals de veritat, sense usar saboritzants, ni aromes, ni colorants, ni sal per potenciar el seu sabor ja que no els fa cap falta.
La palabra artesanal a més d’estar legislada en la producció de gelats, obliga que el gelat denominat com a tal compleixi amb uns standards mínims de qualitat, pes por terrina, volum no insuflat d’aire, forma de fabricar i la no aportació de potenciadors de sabor, per aquest motiu quan es menja un gelat que no és de Biotrap, la teva boca et demana aigua, primer per l’índex glucèmic aportat en la resta de gelats i segón per la sal aportada.
Per aquest motiu, els clients que ja han provat aquests gelats i sorbets solen exclamar el mateix: …però si té gust de mango!! Lògic, perquè porta mango!!
Biotrap a més de complir amb tots aquests standards, continúa aportant més valor afegit al producte aplicant la lògica empresarial del món ecològic; és a dir, potenciant l’ocupació local abans que les màquines, és més fàcil pagar una lletra al banco per una màquina que no té més que botons, que usar una política de desenvolupament social real.
Us animeu a provar-los?? Va, que us esperem al Gerd!! 😉