Avui hem volgut compartir amb vosaltres una recepta que ens sembla molt original i adient per a aquestes dates, en què s’apropa Nadal. Esperem que us agradi!

XmasIngredients:

  • 500 g de Farina d’Espelta
  • 210 g de Sucre de Canya
  • 100 g de Sucre Mascabat
  • 1 culleradeta de Bicarbonat
  • 1 culleradeta de Llevadura en pols
  • 1 culleradeta de Sal
  • 1 culleradeta de Nou Moscada
  • 1 culleradeta de Clau
  • 1/2 cullerada de Canyella
  • 1/2 cullerada de Gingebre
  • 1 mica de Pebre Blanc
  • La pela d’una Llimona
  • 150 ml de Llet
  • 120 ml de Melassa
  • 120 ml de Beguda d’Arròs d’Ametlla de Provamel

 

Preparació:
  1. Col·loca els ingredients secs en un bol i barreja’ls força. Utilitza una altre bol per barrejar els ingredients humits i batre’ls per aconseguir una mescla uniforme. Afegeix els ingredients secs, barrejant-ho tot fins aconseguir una massa densa. Utilitza les mans per barrejar millor la massa (sense amassar). Fes una bola amb la massa, cobreix-la amb paper film transparent i deixa-la refredara la nevera durant 3 hores, com a mínim.
  2. Pre-escalfa el forna a 180º CProvamel_desktop-header-images_recipes-xmas-cookies_v2_8
  3. Aixafa la massa fins a obtenir una làmina d’uns 3 mm d’espessor. Utilitza un motlle amb forma d’arbret de Nadalper fer galetes i col·locales en una safata amb paper de forn. Nota: si vols utilitzar galetes per penjar-les a l’arbre, no oblidis fer un foradet a la galeta.
  4. Forneja les galetes de 10 a 14 minuts fins que estiguis daurades, i l’aroma del Nadal invaeixi casa teva!
  5. Dóna un toc final a les teves galetes amb una capa de glasejat. Et venen de gust uns dolços d’origen vegetal? 😉

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR

Pin It on Pinterest

Share This